Redken Diamond Oil Shatterproof Shine

 • Effektivitet - 8/10
  8/10
 • Hastighet - 8/10
  8/10
 • Komponenter - 7/10
  7/10
 • Kvalitet - 7/10
  7/10
 • Pris - 4/10
  4/10
6.8/10

Redken diamond oil

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. Redken Diamond Oil rekommenderas för den som vill stärka och vårda svagt och skadat hår. Produkten underlättar kamning, skyddar mot varm lufts skadliga påverkan, och tämjer ovårdat hår. Topparna klyvs inte lika lätt, och torkas inte ut lika fort. Kosmetikan ska även göra så att håret inte blir statiskt.

Hårets utseende och skick har definitivt förbättrats under behandlingen.

Redken Diamond Oil innehåller naturliga ingredienser med vårdande och glansgörande egenskaper. Några av dessa är persikoolja, camelinaolja och persiljeolja. Den förstnämnda oljan reparerar skadat hår och ger det mer glans. Den andra oljan stänger de yttre lagren och gör håret mjukare och lenare genom att fylla hålen i hårets struktur efter att det utsatts för mekaniska eller kemiska skador. Den tredje ingrediensen gör att håret inte blir lika torrt och strävt.

APPLICERING. Redken Diamond Oil kan användas hur ofta du vill och behöver. Två till tre doser räcker för hela håret (kom ihåg att värma upp produkten i handflatan). Oljan kan appliceras på flera olika sätt. Du kan till exempel använda den i torrt hår innan hårtvätt, så länge du kommer ihåg att tvätta bot den med schampo ett par minuter efter applicering. Du kan även applicera den innan du torkar och borstar håret. Om du kombinerar oljan med en hårmask vårdar den hårbotten mer effektivt och gör att håret växer snabbare. Slutligen kan du applicera oljan i vått hår eller i en torr hårbotten för att återfukta och göra håret mjukare.

SAMMANFATTNING. Redken Diamond Oil säljs i en smidig pumpflaska som innehåller 100 ml. Med hjälp av applikatorn blir doseringen mycket lättare. Oljan är färglös och har en behaglig doft. Trots den oljiga konsistensen absorberas kosmetikan snabbt och är därmed lätt att applicera.