Orofluido

 • Effektivitet - 4/10
  4/10
 • Hastighet - 3/10
  3/10
 • Komponenter - 3/10
  3/10
 • Kvalitet - 3/10
  3/10
 • Pris - 6/10
  6/10
3.8/10

orofluido

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. Orofluido är en olja som är framtagen för att vårda alla sorters hår. Det skyddar både håret och hårbotten mot solens strålar, låga temperaturer, salt havsvatten, och andra faktorer i den yttre miljön. Produkten har återfuktande, föryngrande och stärkande egenskaper. Den kan appliceras innan vissa behandlingar, till exempel styling med värme (locktång, hårtork, plattång), och skyddar mot kluvna toppar och uttorkning.

Oljan har en lätt konsistens som inte tynger ner håret och som hindrar det från att bli tovigt.

Orofluido består av arganolja, cyperusolja och linfröolja. Dessa ämnen vårdar och mjukgör håret, har föryngrande egenskaper, och gör det lenare. De skyddar även mot fria radikaler. En stor fördel är att ingredienserna inte bara skyddar håret, utan också skyddar hårbotten och rötterna.

APPLICERING. Orofluido kan appliceras i både vått och tort hår. En liten mängd kosmetika räcker för att vårda håret och ge det extra glans. Om du applicerar oljan i vått hår går det snabbare att torka och kamma håret efteråt, medan applicering i torrt hår gör håret mer lätthanterligt samt motverkar kluvna ändar och tovigt hår. Om produkten rinner ner i ögonen är det mycket viktigt att du sköljer ut den med en stor mängd vatten.

SAMMANFATTNING. Orofluido säljs i en vacker flaska med orientaliskt mönster, som innehåller 100 ml av produkten. Produkten finns även i en mindre version á 25 ml. Ingen applikator medföljer, vilket innebär att du måste hälla ut produkten i händerna direkt från flaskan. Orofluido har en mörkgul nyans och doftar vanilj.