Moroccanoil Light Oil Treatment

 • Effektivitet - 7/10
  7/10
 • Hastighet - 7/10
  7/10
 • Komponenter - 6/10
  6/10
 • Kvalitet - 7/10
  7/10
 • Pris - 6/10
  6/10
6.6/10

moroccanoil

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. Moroccanoil Light Oil Treatment vårdar alla sorters hår, men särskilt fint, svagt och ömtåligt hår. Produkten har stärkande och föryngrande egenskaper och kan användas även till värmestyling, eftersom den skyddar håret mot höga temperaturer. Håret blir glansigt, återfuktat och vårdat, och rötterna stärks vilket motverkar håravfall och skörhet. Denna kosmetika med blå etikett stärker skadat hår och skyddar det mot såväl mekaniska som kemiska skador. Innan behandlingen var håret svagt och gick lätt sönder.

För varje applicering blev håret starkare – topparna lagades och de yttre lagren stängdes.

Moroccanoil Light Oil Treatment innehåller flera värdefulla ingredienser, bland annat två viktiga oljor: arganolja och linfröolja. Arganolja är en naturlig antioxidant som skyddar håret och hårbotten mot fria radikaler, saktar ned åldrandeprocess, låter cellerna repareras snabbare, och gör att håret inte blir grått i förtid. Linfröolja gör håret glansigare, mjukare, och bygger upp det naturliga lipidlagret. Produkten innehåller inga artificiella ämnen som parabener.

APPLICERING. Moroccanoil Light Oil Treatment kan appliceras i både torrt och vått hår. Om det appliceras i torrt hår tämjer det svårhanterligt hår, skyddar topparna mot att klyvas, och gör håret glansigt. Om det appliceras i vått hår som nyligen har tvättats och rengjorts underlättar oljan kamning och kortar ner torkningstiden. Som tur är kan oljan kombineras med balsam eller hårmasker, vilket gör att du enkelt kan vårda håret på det sätt du själv föredrar. Kosmetikan kan till och med blandas med hårfärg för att stärka intensiteten och göra att färgen håller längre.

SAMMANFATTNING. Moroccanoil Light Oil Treatment presterar enligt förväntan. Produkten finns i två versioner: 25 respektive 100 ml. Den är gul och bjuder på en behaglig doft.