L’Oréal Mythic Oil

 • Effektivitet - 5/10
  5/10
 • Hastighet - 4/10
  4/10
 • Komponenter - 5/10
  5/10
 • Kvalitet - 6/10
  6/10
 • Pris - 7/10
  7/10
5.4/10

Loreal mythic oil

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. L’Oreal Mythic Oil passar alla sorters hår och har som främsta uppgift att vårda, göra otämjbart hår mer lätthanterligt, och göra håret lättare. Oljan tynger inte ner håret och skapar inte tovor, vilket till stor del beror på dess lätta konsistens. Håret blir mjukare och lenare, och lättare att hantera. Det får dessutom en friskare glans. Oljan skyddar mot värme, vilket gör att den kan användas vid behandling med plattång, locktång och hårtork.

Produkten reparerar skadat och uttorkat hår, och stärker rötterna.

L’Oreal Mythic Oil innehåller många värdefulla ingredienser som vårdar både håret och hårbotten, bland annat avokadoolja och druvkärnolja. Dessa oljor innehåller många ämnen som vårdar håret på djupet, nämligen omega fettsyror 3 och 6 samt vitamin A, B1, B2 och D.

APPLICERING. L’Oreal Mythic Oil kan appliceras på två sätt, nämligen i fuktigt eller i torrt hår. Produkten gör håret lättare att borsta och torka, och gör det dessutom mjukt och skönt att vidröra. Om produkten appliceras i torrt hår blir håret lättare att tämja och hantera, ger håret extra glans, och hindrar det från att bli statiskt.

SAMMANFATTNING. L’Oreal Mythic Oil utför sitt jobb på ett bra sätt. En applicering är allt som krävs för att märka att håret vårdas. Flaskan har en smidig pump som underlättar distributionen. Den halvflytande konsistensen gör att produkten absorberas snabbt, och den behagliga doften dröjer sig kvar i håret. L’Oreal Mythic Oil har ingen särskild färg.