KHADI Vitalising Hair Oil

 • Effektivitet - 5/10
  5/10
 • Hastighet - 4/10
  4/10
 • Komponenter - 7/10
  7/10
 • Kvalitet - 5/10
  5/10
 • Pris - 6/10
  6/10
5.4/10

khadi

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. KHADI Vitalising Hair Oil är framtaget för att vårda skört och skadat hår som ofta drabbas av håravfall. Produktens främsta funktion är att påskynda hårets tillväxt och göra det tjockare. Den förhindrar håravfall och gör att håret inte blir grått alltför fort. Den stärker hårets rötter genom att förlängadess livscykel. Vitalising Hair Oil motverkar mjäll, en fet hårbotten, och andra problem som kan drabba huden. Oljan gör att håret blir friskt och starkt. En förvånande effekt av behandlingen är att nya hår (så kallat babyhår) växer ut synbart snabbare. Håret blir dessutom mörkare, mjukare, glansigare, och dessutom underlättas styling.

Produkten kan även användas för att motverka kluvna toppar.

KHADI Vitalising Hair Oil innehåller många vårdande ingredienser, till exempel sesamfröolja, kokosolja, ricinolja, rosmarinolja, och morotsfröolja. Produkten innehåller även ett par indiska örter som gör håret glansigare, starkare och mer flexibelt. Samtliga ingredienser i KHADI Vitalising Hair Oil är 100% naturliga och har skördats ekologiskt.

APPLICERING. För bästa resultat ska KHADI Vitalising Hair Oil användas två till tre gånger i veckan. Kosmetikan bör appliceras i hårbotten cirka två timmar innan schamponering. En klick räcker för att massera in i hårbotten, precis vid hårets rötter. Du kan med fördel låta massagen pågå en kort stund för att stärka hårets rötter och främja blodcirkulationen i hårbotten.

SAMMANFATTNING. KHADI Vitalising Hair Oil säljs i en pumpflaska á 100 ml. Pumpen gör att appliceringen går både snabbt och smidigt, och själva produkten absorberas på nolltid. Oljan har en svagt gul färg och en doft som påminner om örter. En flaska räcker till flera månaders behandling. Oljan har inte testats på djur.