Kerastase Ultime Elixir

 • Effektivitet - 8/10
  8/10
 • Hastighet - 6/10
  6/10
 • Komponenter - 8/10
  8/10
 • Kvalitet - 7/10
  7/10
 • Pris - 7/10
  7/10
7.2/10

Kerastase elixir ultime

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. Kerastase Ultime Elixir rekommenderas för att vårda alla sorters hår, inklusive svårtämjt sådant. Tack vare den kosmetiska produkten blir håret lätthanterligt och enklare att borsta och styla. Produkten mjukgör, vårdar och återfuktar skadat hår. Den skyddar mot skadliga effekter från den yttre omgivningen, solens strålning, och artificiella ämnen som finns i vissa rengöringsprodukter och kosmetika. Oljan främsta fördel är att förbättrar både håret och hårbottens skick. Innan applicering var håret uttorkat, glanslöst, svagt och skört, och hårets rötter vårdades inte ordentligt.

Kerastase Ultime Elixir innehåller fyra ingredienser, som alla förser håret och hårbotten med nödvändiga ämnen.

Dessa ingredienser är majsolja, arganolja, tefröolja och pracaxiolja. De vårdar på djupet, ger håret mer glans, gör det mjukare, och motverkar fria radikaler. Dessutom tar produkten hand om hårbotten genom att motverka mjäll, grå hår, och håravfall.

APPLICERING. Kerastase Ultime Elixir kan appliceras på flera sätt. Först och främst kan den appliceras innan hårtvätt, och då avlägsnar den alla andra hårprodukter (gel, mousse, hårsprej etc.). Kerastase Ultime Elixir måste tvättas bort med schampo cirka en kvart efter applicering. Oljan kan även appliceras i blött hår, och då återfuktar den håret och gör det mjukare. Håret blir även mer lätthanterligt. Du kan även applicera oljan i fuktigt hår innan du torkar det med en hårtork. På så sätt skyddas det extra mycket från den varma luften, och blir lättare att hantera när det väl har torkat. Slutligen kan du applicera oljan i topparna för att motverka kluvna ändar.

SAMMANFATTNING. Kerastase Ultime Elixir är en universell kosmetisk produkt som fungerar på alla sorters hår. Den smidiga flaskan innehåller 100 ml och underlättar distributionen. Det är en färglös, effektiv produkt med en behaglig doft..