Kemon Bellessere

 • Effektivitet - 6/10
  6/10
 • Hastighet - 6/10
  6/10
 • Komponenter - 5/10
  5/10
 • Kvalitet - 6/10
  6/10
 • Pris - 6/10
  6/10
5.8/10

Kemon Bellessere

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. Kemon Bellessere rekommenderas för den som behöver vårda sitt hår, oavsett vilken typ det är. Den lätta sammansättningen gör att produkten varken tynger ner håret eller gör det tovigt. Produkten har föryngrande, vårdande och skyddande egenskaper, vilket gör att den kan användas för styling med värme. Produkten skyddar även mot solens skadliga strålar, och mot artificiella ämnen som finns i vissa rengöringsprodukter för hår och hårbotten.

Oljan gör håret mjukare och glansigare, vilket gör att det nästan blir silkeslent.

Kemon Bellessere innehåller arganolja och linfröolja. Den första ingrediensen innehåller omega 6 fettsyror och vitamin E. Dessa ämnen bekämpar fria radikaler och har stärkande egenskaper, förhindrar håravfall, och gör att håret inte blir grått i förtid. Linfröolja återfuktar håret och gör det glansigt. Som en bonus blir håret dessutom mer flexibelt.

APPLICERING. Kemon Bellessere kan användas som en vårdande produkt i vardagen. Allt du behöver göra är att värma upp oljan i handflatorna och applicera den i håret. Du kan ta lite extra i skadade toppar. Produkten kan också användas i kombination med klassiska hårbehandlingar, till exempel om du vill använda hårtorken, plattången, locktången eller andra stylingprodukter. När produkten appliceras innan du genomgår dessa behandlingar kan topparna skyddas mot uttorkning och slipper därmed klyvas.

SAMMANFATTNING. Kemon Bellessere har utfört sin uppgift, nämligen vårdat och reparerat skadat hår. Flaskan innehåller 125 ml och har en smidig pump som underlättar appliceringen. Den halvflytande konsistensen gör att det är enkelt att applicera produkten, och att de aktiva ämnena absorberas lättare. Kosmetikan har en svag gul doft och en mycket behaglig doft.