GOLDWELL Elixir

 • Effektivitet - 7/10
  7/10
 • Hastighet - 5/10
  5/10
 • Komponenter - 5/10
  5/10
 • Kvalitet - 6/10
  6/10
 • Pris - 7/10
  7/10
6.0/10

Goldwell Elixir

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. Den viktigaste uppgiften för GOLDWELL Elixir är att reparera skadat hår. Tack vare den här produkten slipper håret vara torrt, svagt, skadat och livlöst. Den kosmetiska produkten har återfuktande, mjukgörande och stärkande egenskaper. Den skyddar håret mot värme vid styling, skador som regelbunden färgning kan göra, och olika behandlingar på hårsalong. Den skyddar dessutom topparna mot klyvning och uttorkning.

Elixiret stärker rötterna och lindrar irritation i hårbotten.

GOLDWELL Elixir innehåller två ingredienser som gör håret friskare och vackrare, nämligen arganolja och tamanuolja. Den förstnämnda är rik på mineraler, fettsyror och vitaminer, vilket vårdar på djupet, stärker, och vårdar håret. Tamanuolja har föryngrande egenskaper och kan användas för att behandla olika problem i hårbotten.

APPLICERING. GOLDWELL Elixir kan användas på två sätt. När oljan appliceras i vått hår går det lättare att kamma håret, och det torkar mycket snabbare. När den appliceras i torrt hår blir håret glansigare, mindre statiskt, och de ömtåliga topparna skyddas. Oljan kan även användas för att fixera produkter eller underlätta styling. Vid vardaglig användning räcker en flaska i cirka tre månader.

SAMMANFATTNING. Den största fördelen med GOLDWELL Elixir är att produkten fungerar på alla sorters hår. Själva appliceringen är busenkel tack vare pumpen som pryder den 100 ml stora flaskan. Produkten har en behaglig doft och är färglös. Det är verkligen en produkt som passar kvinnor!