Dove Advanced Hair

 • Effektivitet - 5/10
  5/10
 • Hastighet - 3/10
  3/10
 • Komponenter - 3/10
  3/10
 • Kvalitet - 3/10
  3/10
 • Pris - 7/10
  7/10
4.2/10

Dove advanced hair

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. Dove Advanced Hair rekommenderas för alla sorters hår då oljan har vårdande och återfuktande egenskaper. Den kan dessutom göra håret glansigt. Produkten reparerar dessutom skadat och uttorkat hår, inklusive dess toppar. Den skyddar håret och hårbotten mot solens skadliga strålar, fria radikaler, och orenheter som härstammar från den yttre omgivningen.

Produkten gör det lättare att kamma, torka, styla och fixa håret, och gör dessutom att håret inte blir statiskt.

Dove Advanced Hair innehåller macadamiaolja, kokosolja, sötmandelolja och granatäppleolja. Ingrediensernas mål är att vårda och återfukta håret, hårbotten och dess rötter. Oljan innehåller även mineralolja (paraffin).

APPLICERING. Dove Advanced Hair kan appliceras i både vått och torrt hår. Tre till fyra portioner ska fördelas och sedan masseras in i håret. Detta gör att håret blir lättare att kamma och går snabbare att torka. Som tidigare nämnts kan kosmetikan appliceras i torrt hår, och då ska det schamponeras efter en halvtimme. När oljan appliceras i torrt hår gör den håret glansigare och mjukare. Du kan även använda oljan i kombination med en mask eller ett balsam för att förstärka dessa produkters effekter.

SAMMANFATTNING. Dove Advanced Hair säljs i en pumpflaska á 100 ml. Den smidiga pumpen gör det lättare att dosera produkten. En förpackning räcker till flera månaders användning. Produkten har en lätt, sötaktig doft som inte irriterar. Oljan är färglös.