Davines Ol Oil

 • Effektivitet - 6/10
  6/10
 • Hastighet - 3/10
  3/10
 • Komponenter - 4/10
  4/10
 • Kvalitet - 3/10
  3/10
 • Pris - 7/10
  7/10
4.6/10

Davines

HÅRET – FÖRE OCH EFTER. Davines OI Oil passar alla sorters hår, och kan användas för styling och för att tämja vilt hår. Oljan underlättar kamning och gör att håret torkar snabbare. Den motverkar fria radikaler samt skyddar mot solens strålar, låga temperaturer, och andra skadliga faktorer i den yttre omgivningen. Oljan gör håret glansigt, återfuktat och lenare samtidigt som det får ett vackrare och friskare utseende i vardagen och i det långa loppet.

Davines OI Oil innehåller ämnen som vårdar håret och förser håret och hårbotten med aktiva ämnen, nämligen roucouolja och silikonolja.

Den förstnämnda ingrediensen skyddar håret och gör det mer elastiskt, medan silikon hjälper de vårdande ämnena att snabbare nå in i hårets struktur och därmed vårda den inre strukturen.

APPLICERING. Ett par droppar Davines OI Oil räcker för att vårda håret och hårbotten. Produkten måste värmas upp i handflatorna innan den appliceras i vått eller torrt hår. Den ska appliceras i mitten av håret, så att fokus kan ligga på kluvna ändar. Hur stor dos du ska ta beror hårbotten, hårets längd, dess porositet, och hur skadat det är. Kosmetikan kan alltså användas även om du bara vill göra det lite lättare att kamma och torka håret.

SAMMANFATTNING. Davines OI Oil säljs i en pumpflaska á 135 ml. En förpackning räcker i nästan två år, även om du använder produkten regelbundet. Flaskan är till och med gjord i ett miljövänligt material! Själva produkten har en svagt gul färg och en doft av vanilj. Den absorberas snabbt, vilket gör att håret och hårbotten vårdas mer effektivt.