Castor Oil Hollywood Beauty

 • Effektivitet - 4/10
  4/10
 • Hastighet - 3/10
  3/10
 • Komponenter - 3/10
  3/10
 • Kvalitet - 4/10
  4/10
 • Pris - 7/10
  7/10
4.2/10

Castor oil


HÅRET – FÖRE OCH EFTER
. Castor Oil Hollywood Beauty vårdar alla sorters hår, inklusive svagt och skört hår som ofta drabbas av håravfall. Vid regelbunden applicering främjas hårets tillväxt, rötterna stärks, och hårbottens skick förbättras. På bara en månad kan håret bli några centimeter längre. Produkten återfuktar håret och gör det mjukare och lenare. Detta är möjligt tack vare de vårdande ämnena som tränger in i de djupare lagren och når hårets rötter.

Dessutom begränsar produkten håravfall och minskar talgproduktionen, vilket även påverkar mjäll och kluvna toppar.

Castor Oil Hollywood Beauty innehåller flera naturliga ingredienser, till exempel ricinolja som främjar hårets tillväxt, jojobaolja med återfuktande egenskaper, vitamin E som är en naturlig antioxidant, färgtistelolja som vårdar, extrakt från olja, mandelolja med vårdande egenskaper, samt lanolin och kakaosmör.

APPLICERING. Castor Oil Hollywood Beauty är den enda produkten i vårt test som ska appliceras i hårbotten istället för i själva håret. Produkten ska trots allt påskynda hårets tillväxt i första hand, och vårda och ge glans i andra hand. En liten mängd av kosmetikan räcker för att massera in produkten i hårbotten. Det är viktigt att produkten inte appliceras direkt i håret då detta kan orsaka uttorkning och irritation. Du får inte heller använda för stor mängd kosmetika på samma gång, då detta ofta leder till fett hår och fet hårbotten.

SAMMANFATTNING. Castor Oil Hollywood Beauty säljs i en burk som innehåller 213 gram. Produkten anses vara mycket effektiv då den räcker i upp till ett år. En liten mängd kosmetika räcker för att applicera produkten, som har en behaglig doft och tjock konsistens. Det här är en hårprodukt som utför sina uppgifter enligt förväntan.